פודקאסט ריביו

Making Sense with Sam Harris

1 למאי 2020

שיחה עם יובל נח הררי

תקציר

סאם האריס מארח את יובל נח הררי לשיחה על המצב הנוכחי בעולם בעקבות מגיפת הקורונה. הם מדברים על חוסר שיתוף הפעולה העולמי, מצב ההנהגה במדינות הגדולות, למה המנהיגים מנצלים את הוירוס לטובתם ולא לטובת הציבור, השוד הגדול של כספי הסיוע אשר התחיל בארצות הברית והגיע למרבה הצער גם לישראל. נושא חשוב נוסף שעולה בשנים האחרונות פעמים רבות אצל סאם האריס הוא ההצפה של מידע שקרי, "פייק ניוז" על ידי המנהיגים הפוליטיים, כלי תקשורת ובכלל כל בעל עניין שהוא, וכיצד זה מתפוצץ לכולנו בפנים. ברגע שצריך מקור אמין של מידע שיורה לאזרחים מה לעשות כדי לשמור על עצמם, אנחנו לא מאמינים לאף אחד יותר.

פורסם לראשונה באתר making sense with Sam Harris

עוד פרטים על הפודקאסט :

פודקאסטים באותו נושא :

המרכז למחקרי ביטחון לאומי

נורמליזציה בין ישראל לערב הסעודית

בעקבות הניסיונות לקדם נורמליזציה בין ישראל לערב הסעודית, בתיווך ארה״ב, מציג פאנל חוקרי המכון ניתוח של עיקרי התפתחויות בנושא זה, ובוחן את ההיתכנות של הסכם נורמליזציה בין ישראל לערב הסעודית בעתיד הקרוב, בחסות ממשל ביידן.

פודקאסט עם אסתר פרל על זוגיות

פודקאסט אסתר פרל על זוגיות שמספר לנו האם וכיצד אפשר להחזיר את הרומנטיקה לזוגיות? האמנם יש רק 3 סוגי מריבות? מתי עדיף לזוגות להיפרד ומהי הדרך הנכונה לעשות זאת?

כל מה שרציתם לדעת על מלח

אם נחשוב על זה לרגע, המלח מקיף אותנו מכל עבר: אנחנו אוכלים אותו, נושמים אותות מרגישים אותו. לכן שמחנו מאוד לגלות פודקאסט בנושא מלח, שלא מתייחס רק למתכונים, אלא לכל ההיבטים של המלח

שמשפיעים על החיים שלנו, מאיפה הוא בא ולאן הוא הולך. השיחה מעניינת מאוד, ההקלטה ברמה גבוהה – בקיצור, מאוד מומלץ!

תעלומת הפנינה הסמואית

הפודקסט של דורון פישלר, התשובה, הוא אחד האהובים והידועים בעברית. דורון בוחר מבין שאלות שהוא מקבל בפייסבוק את המעניינות והמוזרות ביותר ועונה עליהן. והפעם – איך ייתכן שהמילה פנינה בשפת מדינת האיים סמואה היא, כן, פנינה?
בדיוק כמו בעברית? הם הרי בצד השני של העולם לגמרי מאיתנו! דורון לא מוותר ומוצא את התשובה.